Procurorii de la Sectia de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Parchetului instantei supreme au inceput audierile in ancheta privind decesul deputatului Liana Dumitrescu, fiind chemate pentru a da declaratii numeroase persoane, printre care membri ai familiei si personalul medical.

Surse judiciare au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca in ancheta in care se fac cercetari cu privire la decesul deputatului Liana Dumitrescu au fost audiate pana in prezent mai multe persoane urmand ca la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie sa fie convocati si membri ai familiei acesteia, precum si membri ai personalului medical de la Spitalul "Elias".

Sursele citate au precizat ca la dosar exista solicitari din partea unor cadre medicale de la Spitalul "Elias" care au cerut sa nu le fie divulgata identitatea.

Sursa citata a precizat ca toata saptamana vor avea loc audieri in acest caz.

De ce a murit Liana Dumitrescu?

Deputatul Liana Dumitrescu a incetat din viata, in 27 ianuarie, la Spitalul de Urgenta "Elias" din Bucuresti.

Procurorii Parchetului instantei supreme fac verificari in cazul mortii deputatului, dupa ce parintii sai au facut plangere penala impotriva medicilor de la Spitalul "Elias", acuzandu-i ca ar fi refuzat externarea pacientei pentru a putea fi dusa la tratament in strainatate.

Cu o zi inaintea mortii Lianei Dumitrescu, managerul Spitalului "Elias" a spus ca aceasta a avut o boala cerebrala rara, cu evolutie fulminanta sub tratament, ceea ce a facut imposibil transferul in alta clinica.

Legittii au stabilit drept cauza a decesului tromboza extinsa a sinusurilor nervoase cerebrale, ei spunand ca nu a fost vorba de o moarte violenta. Investigatiile continua printr-o ampla serie de analize de laborator, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, directorul general al INML "Mina Minovici", Dan Dermengiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.