Sediul PDL din Bistrita a fost vandalizat, in noaptea de luni spre marti, pe geamurile acestuia fiind scrise, cu vopsea neagra si portocalie, mesajele "A venit pensia cu 25% reducere!", "Hotii!", "Jos PDL!" si "Traiti bine?".

Seful departamentului de imagine si comunicare al PDL Bistrita-Nasaud, Gabriela Montoiu, a declarat, marti, corespondentului MEDIAFAX, ca a descoperit inscriptiile cu vopsea in momentul in care a ajuns la birou.

Pe geamurile sediului PDL au fost scrise, cu vopsea neagra si portocalie, mesajele "A venit pensia cu 25% reducere!", "Hotii!", "Jos PDL!" si "Traiti bine?".

"Nu stim cine le-a facut si nici cand. Banuim ca azi noapte (in noaptea de luni spre marti - n.r.). Nu avem camera de supraveghere, ca urmare nu putem oferi prea multe informatii. Am sesizat Politia si asteptam rezultatul anchetei", a declarat Montoiu.

Agentul principal Viorel Pop de la Politia Bistrita-Nasaud, sosit la fata locului, a declarat ca institutia va face o ancheta.

"Nu stiu daca au fost descoperiti cei care au mai pictat si peretii altor cladiri. E treaba celor de la Judiciar. Vor lua amprente si vom vedea", a spus el.

Sediul PDL din Bistrita se afla in centrul municipiului, langa zona pietonala, iar pana de curand se invecina cu Directia Judeteana de Paza. Institutia s-a mutat insa, la sfarsitul anului trecut, intr-o alta cladire.

Mesajele "Traiti bine?", "Hotii!", "Jos PDL!" au fost scrise si pe pasajul care face legatura intre strada Dornei si pietonalul Liviu Rebreanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.