Conventia Nationala a PDL, in care va fi aleasa noua conducere a partidului, se va desfasura in data de 14 mai, a anuntat vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur, dupa sedinta BPN de luni.

Flutur a anuntat ca BPN al PDL a decis sa propuna convocarea Consiliului National de Coordonare al partidului pe 19 februarie, la Palatul Parlamentului, iar a Conventiei Nationale pe 14 mai, urmand ca pe 15 mai sa aiba loc o noua sedinta a Consiliului National de Coordonare.

Conform lui Flutur, la Conventia Nationala vor participa 1.350 de delegati, reuniunea urmand sa se desfasoare la Palatul Parlamentului. El a precizat ca, pana atunci, noua organizatii locale ale PDL mai trebuie sa-si desemneze conducerile.

"Intram in linie dreapta pentru alegerile la varf in PDL", a adaugat Gheorghe Flutur, citat de MEDIAFAX.

Intrebat care au fost argumentele care au stat la baza deciziei din BPN privind convocarea Conventiei Nationale a partidului la mijlocul lunii mai, Flutur a aratat ca, potrivit Statutului, trebuie sa treaca 60 de zile de la data Consiliului de Coordonare pana la convocarea Conventiei Nationale.

"Dupa data 19 februarie, avem 60 de zile termen pentru convocarea Conventiei Nationale si am avut in vedere si faptul ca mai sunt 9 organizatii locale care trebuie sa-si aleaga conducerea", a spus Flutur.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.