Senatorul Ion Vasile, care timp de 20 de ani a fost presedinte al PSD Buzau si care a demisionat din partid dupa ce a fost revocat din functie, in mai 2010, s-a inscris in PC, motivand ca reprezentantii acestui partid l-au convins ca PC este formatiunea in care el va putea activa politic.

Ion Vasile a declarat, corespondentului MEDIAFAX ca, cel mai probabil, va prelua conducerea interimara a organizatiei judetene Buzau a PC, detinuta in prezent de Gheorghe Vlase.

Ion Vasile s-a aflat la sefia PSD Buzau timp de 20 de ani, iar in 3 mai 2010 a fost revocat din functie, ulterior acesta renuntand la toate functiile detinute in partid, ramanand senator independent.

Conflictul izbucnit intre presedintele PSD Buzau si tabara condusa de primarul social-democrat Constantin Boscodeala a inceput in 2008, dupa alegerile locale. De atunci, cei doi nu s-au mai asezat la masa discutiilor, inclusiv conferintele de presa fiind organizate separat, de cele doua parti.

Deputatul Carmen Moldovan declara, tot in mai 2010, ca revine in PSD, urmare a deciziei BPN de a-l revoca pe Ion Vasile din functia de presedinte al organizatiei judetene PSD Buzau. Deputatul Carmen Moldovan a demisionat, in 17 martie 2010, din PSD si s-a alaturat Grupului independentilor condus de Gabriel Oprea. Moldovan declara ca a decis "sa se intoarca acasa, dupa decizia BPN", adaugand ca il va sustine pe primarul Constantin Boscodeala pentru ca impreuna sa repuna pe picioare filiala buzoiana a PSD si sa impiedice noi plecari din partid.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.