Andreea Paul Vass, consilier al premierului Emil Boc, a declarat, marti, la o dezbatere, ca este falsa ideea ca femeile intra in coliziune doar cu barbatii in politica, mentionand ca, personal, a avut parte de la femei "de cele mai dure si marsave gesturi".

"Vreau sa trag un semnal de alarma. Ideea ca femeile intra in coliziune cu barbatii in politica este falsa. Femeile intra in coliziune cu femeile si cu barbatii. Cele mai dure si marsave gesturi, cel putin din experienta mea, le-am avut din partea femeilor", a spus Vass, la o dezbatere despre situatia femeilor in politica, transmite MEDIAFAX.

Liderul PDL Valeriu Stoica a tinut sa o completeze pe Vass, precizand ca a vazut lucruri "mult mai grave" pe care barbatii le-au facut barbatilor in politica.

Stoica a mai declarat ca daca vor fi mai multe femei in viata politica, se va igieniza limbajul politic, aratand ca in prezent se produce o degradare a acestui limbaj.

Udrea, despre viata femeilor in politica


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.