Starea deputatului Liana Dumitrescu se mentine critica, la o saptamana de la internare la Spitalul "Elias" din Bucuresti, ea fiind monitorizata de o echipa pluridisciplinara.

Desi Realitatea sustinea initial ca Liana Dumitrecu ar fi murit, aceasta se pare ca este inca in viata, dar starea ei este foarte grava, fiind mentinuta in viata de aparate.

Pacienta este conectata la aparate pentru sustinerea functiilor vitale. Ea este monitorizata permanent de o echipa pluridisciplinara, coordonata de prof. dr. Ovidiu Bajenaru, seful Clinicii de neurologie de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.

Medicii din aceasta echipa au cerut puncte de vedere asupra cazului de la specialisti din Austria, Franta, dar si din alte tari, unde au trimis dosarul pacientei pentru a fi analizat.

Raspunsul primit a fost ca ceea ce s-a facut in Romania este ceea ce s-ar fi facut in orice clinica din strainatate, au spus, vineri, pentru MEDIAFAX, surse medicale.

De asemenea, specialistii din afara tarii nu au recomandat transferul pacientei spre alta clinica din strainatate, considerand ca acesta nu este justificat, intrucat "din pacate, nu este nimic de facut in plus intr-o alta unitate sanitara", au adaugat sursele medicale.

Deputatul Liana Dumitrescu este internata in Clinica de Terapie Intensiva a Spitalului Universitar de Urgenta Elias pentru o afectiune neurologica grava si a fost operata miercuri, starea ei fiind in continuare critica, au comunicat, joi, reprezentantii Spitalului Elias.

Liana Dumitrescu, care reprezinta etnia macedoneana in Parlament, a mers, in urma cu o saptamana, la Spitalul Elias, acuzand dureri puternice de cap. Starea sa s-a agravat in orele urmatoare, medicii fiind rezervati in privinta evolutiei ulterioare, declarau surse apropiate familiei.

Liana Dumitrescu - de profesie jurist - a implinit, joi, 38 de ani, ea fiind nascuta in 20 ianuarie 1973, la Craiova.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.