Peste 70 de parlamentari au afaceri cu statul, acestea insumand peste 258 de milioane de euro, conform ultimelor declaratii de interese publicate in baza Legii 176/2010 privind integritatea in exercitarea functiilor si demnitatilor publice.
72 de parlamentari au afaceri cu statul, insumand peste 258 de milioane de euro, conform ultimelor declaratii de interese, publicate in baza Legii 176/2010 privind integritatea in exercitarea functiilor si demnitatilor publice. 24 din 137 de senatori au afaceri declarate in suma de 33,4 milioane de euro, iar 48 de deputati din 334 au afaceri de 224,8 milioane de euro, informeaza site-ul cursdeguvernare.ro.

Din punct de vedere al repartitiei politice, afacerile merg aproape simetric cu repartizarea mandatelor: 24 de parlamentari avand afaceri cu statul sunt ai PDL, 20 de la PSD, 15 PNL, 9 UDMR, iar cate unul au conservatorii, progresistii, independentii si Forumul Democrat al Germanilor din Romania, scrie Gandul.

In lista figureaza nume sonore, precum Elena Udrea, Sorina Placinta, Silviu Prigoana, Valeriu Tabara, Verestoy Attila, Dan Nica, Relu Fenechiu, Dan Voiculescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.