Politicienii tin cont de doctrina lor politica si in viata amoroasa. Nu se aliaza la primarie chiar cu oricine.
  • Victor Ponta si Daciana Sarbu
In urma cu aproape patru ani, in 2007, presedintele PSD, Victor Ponta, s-a casatorit cu Daciana Sarbu, colega sa de partid. Cei doi au facut pasul tocmai in China, la Ambasada Romaniei din Beijing.
  • Crin Antonescu si Adina Valean
Tot peste hotare s-a casatorit si presedintele PNL, Crin Antonescu. Locul ales a fost Bruxelles, ceea ce e de inteles daca luam in calcul ca si-a unit destinul cu o colega de partid- europarlamentarul PNL Adina Valean.
  • Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu
Daca in unele cazuri dragostea merge mana-n mana cu politica, pentru alti parlamentari dragostea este cu nabadai. Sa luam exemplul deputatului PDL Silviu Prigoana. Daca din partid a demisionat o singura data, in dragoste a fost ceva mai complicat. A divortat de Adriana Bahmuteanu, actuala sa sotie, de trei ori! De fiecare data insa cei doi s-au impacat.

  • Aventurile lui Cristian Boureanu
Daca mariajul lui Cristianu Boureanu cu fotomodelul Valentina Pelinel- pare perfect, lucrurile nu au stat intotdeauna la fel de bine pe acest plan pentru deputatul PDL. Primul sau mariaj s-a terminat la tribunal, dupa ce sotia l-a parasit pentru nimeni altul decat Sebastian Vladescu, fost ministru al Finantelor si nasul sau de cununie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.