Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca Gheorghe Flutur va trebui inlocuit de la conducerea Consiliului Judetean Suceava, acesta fiind, alaturi de Gheorghe Falca, simbolul coruptiei administratiei judetene PDL.

Ponta a spus, intr-o conferinta de presa, ca presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, si primarul Aradului, Gheorghe Falca, sunt simbolurile coruptiei a ceea ce inseamna un control total privind administratia unui judet, financiar si politic.

"Vrem o solutie ca judetul sa scape de jugul sub care este de cativa ani. Flutur si Falca sunt cei doi lideri PDL care beneficiaza cel mai mult de protectia doamnei Elena Udrea. Ea este stapana cheilor de la camara, nimeni nu poate sa obtina un leu, sa faca o afacere fara acordul ei", a declarat Victor Ponta, care a sustinut ca relatia pe care Flutur si Falca o au cu Udrea este de domeniul justitiei, transmite MEDIAFAX.

Liderul PSD a mai sustinut ca cei doi sunt "simboluri ale coruptiei portocalii", iar acestia vor fi schimbati de la conducerea celor doua judete dupa ce alianta ACD-PSD va castiga alegerile locale.

"PDL nu va avea puterea sa se dezica de Falca si Flutur si va trebui ca tot noi sa o facem. Stim clar cu ce ne batem, dar suntem pregatiti", a spus liderul PSD.

El a reamintit ca in 2004 baronii locali erau Nicolae Mischie si Bebe Ivanovici, dar ca "PSD a avut atunci puterea sa ii schimbe".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.