Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca de cate ori se vorbeste despre PDL Bistrita-Nasaud se gandeste la Ioan Oltean - vicepresedintele PDL - si la Ioan Botis, ministrul Muncii, si la faptul ca "s-a intalnit hotul cu prostul".

Victor Ponta s-a adresat, vineri, activului PSD din Bistrita-Nasaud, care a umplut sala mare a Centrului Cultural Municipal Bistrita, imediat dupa ce primarul Bistritei, Ovidiu Cretu (PSD), i-a cerut sa semneze alianta cu PNL pentru ca "romanii sa poata trai intr-o tara normala", transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Nu o sa avem niciodata o tara normala cat timp o vor conduce domnii Basescu si Boc. Sunt absolut convins de lucrul acesta. Nu vreau sa fiu prim-ministru cu Basescu presedinte, nu vreau sa fie presedinte social-democrat sau liberal cu Boc prim-ministru. Nu vreau sa ne mai gandim vreodata ca putem sa facem ceva impreuna cu Oltean, cu Botis si cu toti ceilalti. Sper sa nu se supere foarte tare pe mine, dar de cate ori se vorbeste despre PDL Bistrita, despre Oltean si despre Botis, ma gandesc daca nu cumva se aplica ce am zis eu la o la o intrunire a organizatiei de tineret, ca s-a intalnit hotul cu prostul", a spus Ponta.

Discursul liderului PSD a fost intrerupt de aplauzele furtunoase ale celor din sala.

"Sper sa nu fie asa. Dar oricum, in orice formula, din punctul meu de vedere, nu putem sa avem o tara normala cu acesti oameni care ne conduc de la Basescu in jos", a adaugat Ponta.

Victor Ponta a participat, vineri, la o intrunire cu sefii filialelor PSD din Transilvania si Banat, iar apoi s-a intalnit cu activul PSD din Bistrita-Nasaud.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.