Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat, vineri, ca in interiorul PDL si al coalitiei nu s-a purtat o discutie concreta despre o alianta PDL-UNPR, aratand ca parteneriatul si colaborarea de acum cu acest partid reprezinta o solutie pentru a finaliza masurile de reformare a statului.

Intrebata in legatura cu o posbila alianta intre PDL si UNPR, Udrea a precizat ca parteneriatul pe care PDL il are in coalitie cu UNPR a ajutat Guvernul sa treaca programul de masuri de modernizare a statului si ar fi util sa continue, iar, pentru viitor, cele doua partide trebuie sa discute si sa vada care sunt optiunile si viziunile fiecaruia, transmite MEDIAFAX.

"Am reusit impreuna cu partenerii de coalitie de la guvernare sa luam masuri pe care singuri nu am fi putut sa le luam, de aceea parteneriatul pe care l-am avut cu UNPR la guvernare a ajutat Guvernul sa treaca tot programul de masuri de lupta impotriva crizei. Acest parteneriat a fost util si este util si trebuie sa continue", a precizat Elena Udrea, intr-o conferinta de presa.

El a adaugat, insa, ca nu s-a purtat "o discutie concreta" in interiorul PDL si al coalitiei privind o alianta cu UNPR.

"Nu s-a purtat o discutie concreta in interiorul partidului, in interiorul coalitiei despre o forma de colaborare concreta PDL-UNPR. In viitor va trebui sa discutam si sa vedem care sunt optiunile si viziunile celor doua partide", a mai spus Udrea.

Intrebata cum vede personal o asemnea alianta, liderul PDL a aratat ca "un parteneriat si o colaborare cu UNPR este solutia pentru a termina toate masurile de reformare si modernizare a statului".

"Mai departe vom vedea dupa ce vom discuta cu partenerii nostri", a adaugat Elena Udrea.

UNPR vrea o "alianta portocalie"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.