Patronul grupului Adevarul, fost lider liberal, nu pare prea incantat de alianta dintre PNL si PC si nu crede ca „ar trebui sa existe moneda de schimb intre presa si politica".

Dinu Patriciu marturiseste ca implicarea sa in campania din 2009 a daunat credibilitatii trustului pe care-l patroneaza. Patriciu considera ca in partidele romanesti e nevoie de un nou schimb de generatii, de aceea ar miza si ar fi dispus sa sustina un partid nou.

Intrebat daca ar sustine un partid tanar, cu oameni responsabili si competenti, omul de afaceri a raspuns: "Nu pot sa ma desprind de pozitia pe care o am, de proprietar de trust de presa. Nu pot sa va dau un raspuns la aceasta intrebare. Depinde de foarte multe lucruri, de compatibilitatea cu ideologia si orientarea trustului de presa". Ulterior, Dinu Patriciu a raspuns afirmativ la intrebare, transmite Romania Libera.

Intrebat despre alianta cu PC si avantajele legaturilor cu trustul Intact, patriciu a spus: "Eu cred ca un trust de presa care-si asuma o pozitie politica intr-o tara ca Romania este un grup de presa care va ateriza fortat"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.