Monica Iacob-Ridzi, fost ministru al Tineretului si Sportului, a fost supusa, marti, unei biopsii osteo-medulare, la o clinica din Viena, unde s-a internat in cursul zilei de luni.

Apropiati ai fostului ministru al Tineretului si Sportului Monica Iacob-Ridzi au declarat, marti seara, corespondentului MEDIAFAX ca biopsia osteo-medulara programata a fost realizata.

"A intrat in sala de operatie la ora 8.00 si a iesit la 11.46, interventia propriu-zisa durand 40 de minute. Toata interventia s-a realizat sub anestezie totala. A fost mutata acum, seara (marti seara - n.r.), de la reanimare in salon", au declarat apropiati ai familiei Iacob-Ridzi.

Potrivit sursei citate, Monica Iacob Ridzi s-a trezit din anestezie, transmite MEDIAFAX.

Interventia in cazul fostului ministru a fost absolut obligatorie, spun sursele apropiate familiei, tocmai pentru a fi stabilit un diagnostic corect, rezultatul analizelor efectuate in Bucuresti in luna decembrie nefiind concludent.

Monica Iacob Ridzi a fost internata, luni, la o clinica din Viena.

Monica Iacob-Ridzi sustinea pe blogul sau ca urma sa fie internata, luni, intr-o clinica austriaca, urmand ca marti sa fie supusa unei biopsii osteo-medulare, interventie efectuata sub anestezie generala.

"Nu ma asteptam la acest verdict, recunosc. Dupa zecile de analize facute, dupa tratamentele riguroase din ultimele luni, am sperat ca sunt pe drumul unei insanatosiri in evolutie. Rezultatele sunt, insa, contradictorii, diagnosticul este incert. Prognoza... imposibil de estimat", arata Monica Iacob-Ridzi pe blogul sau.

Fostul ministru amintea totodata si "de asa-zisa strategie" de scapare de responsabilitatea juridica prin inventarea acestui diagnostic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.