Premierul Emil Boc a declarat ca saluta crearea noii aliante pe scena politica, sustinand ca, practic, aceasta apara statul lui Ion Iliescu, greoi, birocratic, nereformat, de inspiratie sovietica.

Presedintele PDL a afirmat, la o dezbatere a ISP privind reforma statului, ca liderii PSD, PC si PNL sunt adevaratii aparatori ai statului lui Ion Iliescu, care s-a dovedit falimentar.

"Salut si eu, alaturi de Valeriu Stoica, din punct de vedere politic, noua alianta politica ce s-a creat pe scena politica romaneasca. Practic, aceasta alianta nou creata apara statul lui Ion Iliescu, greoi, birocratic, nereformat, de inspiratie sovietica. Astazi, Ponta, Voiculescu si Antonescu sunt adevaratii aparatori ai statului lui Ion Iliescu. Un asemenea stat s-a dovedit falimentar", a declarat Emil Boc.

Vicepresedintele PDL Valeriu Stoica a declarat, la dezbatere, ca saluta alianta dintre PNL si PC, la care adera si PSD, considerand ca este o limpezire a scenei politice, transmite MEDIAFAX.

El a spus ca aceasta alianta este practic pe stanga, care demonstreaza rezistenta a schimbare. Stoica a aratat ca nu este o ipocrizie faptul ca saluta realizarea acestei aliante pe stanga si ca spera ca aceasta sa scada gradul de ostilitate intre partidele politice si sa fie dialog.

"Nu este important sa avem un punct de vedere comun, important este sa ne ascultam si sa ne intelegem", a adaugat Stoica.

Geoana: Ce ofera mai exact alianta PSD-PNL-PC?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.