Vicepresedintele Consiliului Judetean Arges, Florea Costache, a carui mama a fost talharita si violata in urma cu doua saptamani, a decedat, in cursul noptii de sambata spre duminica, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti, in urma unei afectiuni hepatice.

Florea Costache a fost primul presedinte al Consiliului Judetean Arges, detinand ulterior patru mandate de vicepresedinte.

"Florea Costache si-a legat numele de tot ce inseamna administratie publica judeteana, fiind primul presedinte al Consiliului Judetean Arges, in perioada 1992-1996, si vicepresedinte al C.J. Arges pe durata a patru mandate, din anul 1996 pana in prezent. S-a nascut in data de 18.07.1954, in comuna Izvoru, judetul Arges, fiind de formatie inginer", se arata intr-un comunicat al biroului de presa al CJ Arges.

Florea Costache era si vicepresedinte al PSD Arges.

La inceputul acestui an, mama lui Florea Costache, Maria Costache, in varsta de 77 de ani, care locuieste singura in comuna argeseana Izvoru, a reclamat ca a fost talharita in noaptea de Sfantul Ion, fiindu-i furata din portofel suma de 50 de lei. Ulterior, aceasta le-a spus politistilor ca a fost si victima unui viol. La aflarea vestii, Vicepresedintele CJ Arges, Florea Costache, a suferit un soc si a intrat in coma, in data de 8 ianuarie, pe fondul unor probleme medicale mai vechi, fiind transportat la Spitalul Floreasca din Capitala, potrivit MEDIAFAX.

Slujba de inmormantare va avea loc marti si va fi oficiata de IPS Calinic, Arhiepiscopul Argesului si Muscel.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.