Deputatul PDL Sulfina Barbu a declarat, miercuri ca PDL ar trebui sa-si aleaga noua conducere cel mai tarziu la mijlocul lunii aprilie, aratand ca este posibil ca Emil Boc sa fie reales presedinte al partidului, daca acesta va candida si daca "isi va alege o echipa puternica".

"Exista aceasta posibilitate ca Emil Boc sa fie reales presedinte al partidului, daca va candida si daca isi va alege o echipa puternica si un program politic, care sa readuca partidul ca principala forta politica in preferintele electoratului. Cred ca va fi ales presedinte candidatul care va arata drumul inainte al partidului", a spus Sulfina Barbu.

Ea a apreciat ca, in urma aliantei PNL-PC, democrat-liberalii "au o mare sansa", si anume consolidarea PDL ca partid de centru-dreapta.

"PNL s-a asociat cu PC si discuta o alianta cu PSD deoarce se tem de PDL. Asta imi spune mie actiunea partidelor din opozitie. Avem oportunitatea de a ne consolida de centru-dreapta. In acest moment, PDL are o mare sansa, pentru ca PNL s-a dus catre stanga, iar PDL ramane partidul autentic de centru-dreapta", a mentionat Barbu, transmite MEDIAFAX.

In PDL au loc alegeri in organizatiile locale, urmand ca dupa finalizarea acestora sa fie stabilita data Conventiei Nationale a PDL, cand va fi aleasa noua conducere a partidului.

Liderul PDL, premierul Emil Boc a declarat, luni seara, ca va decide sa candideze pentru un nou mandat de presedinte al partidului doar daca va intalni "aceeasi atmosfera de echipa" in cadrul formatiunii democrat-liberale.

"Voi lua o decizie, ca orice om care se gandeste, dupa ce face o analiza. Am spus ca in 2011 voi lua aceasta decizie si intotodeauna am fost un om de echipa. Daca voi intalni aceeasi atmosfera de echipa, voi lua o decizie in acest sens, daca nu, voi vedea", a spus Boc, la postul public de televiziune.

El a aratat ca va lua o decizie in perioada urmatoare, impreuna cu colegii din partid.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.