Deplasarile cu avionul pe rute nationale interne vor costa in anul 2011 pana la 2,77 de milioane de lei, fara TVA, potrivit unui acord incheiat intre Camera Deputatilor si compania TAROM.

Potrivit unui anunt publicat pe site-ul e-licitatie, Camera Deputatilor a incheiat cu TAROM un contract in valoare de 2.770.161,29 lei pentru "servicii de transport aerian pentru deputati, curse regulate, pe toate rutele nationale interne, pentru perioada 01 ianuarie 2011 - 31 decembrie 2011".

Anuntul mentioneaza de asemenea ca acest contract nu a intrat sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice. Tipul de procedura aleasa pentru incheierea acordului cu TAROM a fost cea de negociere fara anunt de participare, justificarea fiind ca "lucrarile / produsele / serviciile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive tehnice".

Anuntul mentioneaza ca pretul cel mai scazut a fost criteriul de atribuire si ca a existat un singur ofertant - Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane TAROM S.A., iar "valoarea totala finala a contractului", asa cum este mentionata in anunt, a fost echivalena cu "estimarea initiala a valorii contractului", respectiv de 2.770.161,29 lei fara TVA, transmite MEDIAFAX.

Nu au fost anunturi publicate anterior privind acest acord si nu s-a organizat licitatie electronica.

Contractul are numarul 57/486, denumirea "Servicii de transport aerian pentru deputati, curse regulate, pe toate rutele nationale interne, 2011", fiind atribuit la 29 decembrie 2010. Anuntul a fost trimis la publicare in 7 ianuarie 2011 si a aparut pe site-ul e-licitatie marti seara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.