Intentia Guvernului roman de a impozita vrajitoarele starneste zambete dincolo de Ocean.

Televiziunea americana MSNBC l-a nominalizat pe Basescu, in cadrul emisiunii "Countdown" la categoria "cel mai rau om” al zilei. Jurnalistii ironizeaza intentia autoritatilor de la Bucuresti de a impozita vrajitoarele scrie Realitatea.

„Scoateti furcile si facliile, e timpul pentru nominalizarile de astazi. Nominalizarea ("cel mai rau om din lume") pentru astazi este presedintele Romaniei Traian Baescu.... Basescu. Guvernul sau are un plan de reducere a deficitului: sa taxeze vrajitoarelele si prezicatoarele... O duzina de vrajitoare se indreapta spre frumoasa Dunare pentru a infige un tarus in Guvernul care s-a gandit sa acopere deficitul bugetar impozitandu-le veniturile... Presedintele si Guvernul se apara purtand violet in zilele de joi. Cat de ridicol este asta?", se intreaba ironic moderatorul postului american, Keith Olbermann, facand referire si la deja celebrul episod "flacara violet", conform Adevarul.

Prezentatorul a mai declarat ca Romania este o tara ridicola daca "inca se teme de oameni imbracati in haine din secolul al XVIII-lea, care mormaie cuvinte neintelese si ameninta ca vor fi consecinte majore daca nu sunt lasati in pace", scrie EVZ.

Emisiunea lui Keith Olbermann de la MSNBC, "Countdown" prezinta stiri si comentarii din politica. Se transmite live, in timpul saptamanii. Topul "The Worst Person in the World", inclus in aceasta emisiune, a stat la baza unei carti, publicate in 2006. Volumul a inclus, printre altele, transcripturi din emisiunile difuzate in perioada 2005-2006.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.