Corneliu Vadim Tudor a sustinut, marti, la iesirea din sediul PIICJ, ca "i-a sarit mustarul" cand s-a incercat evacuarea presei si ca atunci a inceput sa tipe si el, deoarece era "in conferinta de presa legala a unui partid parlamentar".

"Mie mi-a sarit mustarul atunci cand v-a evacuat pe voi, atunci am inceput sa tip si eu pentru ca eram in conferinta de presa legala a unui partid parlamentar", le-a spus jurnalistilor Vadim Tudor.

El a acuzat ca "zecile de politisti si agenti secreti" care "au invadat" sediul PRM nu au prezentat niciun document. "Puteam crede ca sunt niste infractori", a sustinut liderul PRM, transmite MEDIAFAX.

El a subliniat ca respecta femeia, "cu o singura rugaminte, ca ea sa se respecte".

Liderul PRM a sustinut ca site-ul ziarului "Tricolorul" nu mai poate fi accesat de "trei zile si trei nopti", acuzand un presupus "atac informatic".
Vadim Tudor a venit la Parchetul instantei supreme insotit de vicepresedintii PRM, Marius Marinescu si Codrin Stefanescu, precum si de avocatul Mariana Stefan.


Marius Marinescu si Codrin Stefanescu au fost si ei audiati, luni, la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, unde au fost citati in calitate de martor, in legatura cu incidentele din timpul evacuarii sediului partidului, petrecute in urma cu o saptamana.

Procurorii (PICCJ au inceput urmarirea penala a liderului PRM, Corneliu Vadim Tudor, pentru ultraj si nerespectarea unei hotarari judecatoresti, in dosarul in care procurorii s-au sesizat din oficu privind evacuarea sediului PRM, a declarat, luni, avocatul Mariana Stefan, care l-a insotit la audieri, pe vicepresedintele PRM Marius Marinescu, citat in calitate de martor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.