Consiliul National al PC a aprobat, luni, in unanimitate, ruperea protocolului cu PSD si validarea aliantei cu PNL.

In discursul rostit in fata membrilor Consiliului National, presedintele PC, Daniel Constantin, a afirmat ca preamblul protocolului de colabrorare cu PNL prevede un set de valori, un set de principii si un set de masuri pe care PC, impreuna cu PNL, sa le promoveze in perioada urmatoare.

"Aceasta este elementul definitoriu al acestei aliante cu PNL si nu asa cum incearca prin mijloace specifice actuala putere sa faca acea propaganda ca facem un protocol cu PNL sa ne impartim functii sau nu stiu ce altfel de privilegii. Ceea ce vrem sa facem, necesitatea constituirii acestei aliante, pleaca in primul rand de la nevoia oamenilor", a sustinut Constantin, transmite MEDIAFAX.

El a precizat ca PC va semna alianta cu PNL si va deschide calea dialogului catre PSD.

"Alianta cu PNL nu pleaca din necesitatea politica de repozitionare a partidului politic pe scena politica, ci pleaca din necesitatea oamenilor de a schimba ceva in aceasta tara", a mai spus el.

"De ce am facut-o atat de repede? Pentru ca oamenii nu mai sporta, oamenii au nevoie sa vada pe cineva ca se implica. Multumesc colegilor de la PNL si celor de la PSD ca au inteles necesitatea acestei aliante si acestei discutii politice atat de repede la inceputul acestui an", a adaugat Daniel Constantin.

Presedintele PC a precizat ca liberalii si conservatorii au decis sa faca aceasta schimbare acum pentru ca oamenii nu mai pot sa astepte anul 2012.

Marea unire a opozitiei PSD-PNL-PC, ca si realizata


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.