Deputatul independent de Iasi Tudor Ciuhodaru a declarat, vineri, ca analizeaza varianta inscrierii sale in Alianta PNL-PC, adaugand ca multe dintre solutiile de guvernare propuse de noua constructie sunt mai bune decat cele actuale.

Tudor Ciuhodaru a declarat, vineri seara, pentru corespondentul MEDIAFAX ca analizeaza varianta inscrierii sale intr-unul dintre partidele componente ale Aliantei PNL-PC, motivand ca multe dintre solutiile acesteia sunt mai bune decat cele ale guvernarii actuale.

"Analizez aceasta posibilitate, de a intra in noua alianta. Nu stiu deocamdata in care dintre partide m-as putea inscrie, dar iau in calcul aceasta varianta", a afirmat Ciuhodaru.

El a precizat ca s-a plictisit de "dezorganizarea din zona opozitiei" si ca a venit momentul ca aceasta sa vina si cu solutii concrete.

Deputatul de Iasi Tudor Ciuhodaru a fost exclus din randurile UNPR in iunie 2010, dupa ce a votat motiunea de cenzura a opozitiei pe tema reducerii salariilor.

Tudor Ciuhodaru a fost ales ca deputat pe listele PSD la alegerile parlamentare din 2008, iar la inceputul anului 2010 si-a anuntat inscrierea in UNPR. El explica atunci ca PSD nu il mai reprezinta, acuzand totodata lipsa de comunicare cu seful local al social-democratilor, Gheorghe Nichita.

La scurt timp dupa ce Tudor Ciuhodaru a devenit deputat independent, liderul filialei municipale Iasi a PNL, deputatul Cristian Adomnitei, a declarat ca l-ar onora sa fie coleg de partid cu acesta.

Adomnitei spunea ca Tudor Ciuhodaru nu exceleaza ca politician, insa afirma ca il apreciaza pentru ca munceste mult si se bazeaza pe reusita personala.

Tudor Ciuhodaru profeseaza ca medic, fiind seful Unitatii Primire Urgente din cadrul Spitalului de Urgente din Iasi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.