Teo Trandafir a fost internata la spitalul Elias, sectia de terapie intensiva. Aceasta sufera de pancreatita acuta.

Managerul unitatii sanitare, Doina Dinulescu, a precizat ca Teo Trandafir este internata in Spitalul Elias de joi seara, unde a venit direct de acasa.

Profesorul Doina Dinulescu a precizat ca Teo Trandafir este constienta, ea suferind de deshidratare, fiind suspectata de pancreatita acuta, transmite MEDIAFAX.

Medicii de la Spitalul Elias din Capitala au precizat, vineri, ca Teo Trandafir a fost internata pentru tulburari digestive si este supusa unor investigatii de rutina, transmite Realitatea.

Medicii spun ca, in general, pancreatita acuta apare din cauza unor mancaruri grase consumate intr-o anumita perioada de timp. E o problema grava care poate duce in unele cazuri si la operatie.

Teo Trandafir a fost internata initial fiind suspectata de producerea unei crize biliare, dupa cum a declarat aceasta pentru showbiz.ro.

Dupa doua zile in care nu s-a simtit bine, joi Teo Trandafir a fost nevoita sa cheme ambulanta, transmite MEDIAFAX.

"Mi-au spus ca mi-a cedat organismul din cauza stresului si a oboselii. Am facut o criza biliara. De doua zile nu ma simt bine, nu mai puteam sa mananc, sa dorm. De dimineata am fost nevoita sa merg la spital. Am crezut ca o sa treaca durerea, dar nu a fost asa. Doctorii m-au bagat la perfuzii direct, mi-au zis ca trebuie sa mananc de trei ori pe zi, la ore fixe, sa dorm mai mult. Mi-au spus ca trebuie sa duc o viata mai organizata si sa-mi respect orele de masa si somn. M-au burdusit cu retete si am ramas sub atentia lor in perioada urmatoare", a declarat Teo Trandafir.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.