Premierul Emil Boc a declarat, sambata seara, la Predeal, ca mesajul cel mai bun pentru 2011 este ca "dupa vremea rea vine si vremea buna", el aratand ca daca reformele vor fi continuate atunci "Romania va avea prosperitate in cadrul Uniunii Europene".

"Dupa vremea rea vine si vremea buna. Asta ar fi cel mai bun mesaj pentru 2011. Incetul cu incetul ne ducem spre directia buna, dar asta nu inseamna ca in 2011 nu avem nimic de facut. E nevoie de continuarea reformelor si de consolidat ceea ce am inceput pentru a ne pregati un viitor fara probleme. Daca vom face acest lucru Romania va avea prosperitate in cadrul Uniunii Europene. Daca vom cadea din nou in patima populismului vom avea iar probleme", a afirmat Boc, potrivit MEDIAFAX.

Premierul a facut aceste declaratii sambata seara, la Predeal, unde a mers pe partie impreuna cu sotia sa.

Emil Boc si-a petrecut Revelionul la Predeal, alaturi de presedintele Traian Basescu si de ministrii Gheorghe Ialomitianu si Gabriel Oprea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.