Ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea, isi declara, intr-o postare pe blog, "speranta si convingerea" ca 2011 va fi un an mult mai bun, care va marca iesirea din criza economica si in care se vor incheia toate masurile de austeritate.

"Am speranta si convingerea ca 2011 va fi mult mai bun pentru toti romanii. Va fi anul in care vom iesi din criza economica. Va fi anul in care se vor incheia toate masurile de austeritate. Intr-un cuvant, va fi anul care va arata ca am gandit si actionat corect", mentioneaza Udrea, potrivit MEDIAFAX.

Potrivit ministrului Dezvoltarii si Turismului, 2010 a fost un an greu pentru romani, dar, in egala masura, o perioada in care "s-a facut ce trebuia".

"Au existat sacrificii, poate chiar momente de indoiala, dar, in final, a existat vointa si o directie clara. Ceea ce mult timp ne-a lipsit. De-aici inainte, lucrurile nu pot sa mearga decat spre mai bine. (...) Increderea trebuie sa fie sentimentul care sa ne calauzeasca in 2011", mai scrie Udrea, urandu-le romanilor sa fie uniti, sa aiba parte de liniste sufleteasca si iubire si "2011 sa le aduca sanatate si bunastare".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.