Presedintele PC, Dan Voiculescu, nu exclude posibilitatea ca, inaintea viitoarelor alegeri, partidul lui sa nu progreseze in sondaje si, in consecinta, se gindeste la o viitoare alianta.
Dan Voiculescu a facut ieri o declaratie socanta, dar sincera: "La ora actuala, nu imi pot asuma raspunderea fata de colegii mei din partid ca vom reusi sa intram pe forte proprii in viitorul Parlament". Ce va face PC in cazul in care inaintea viitoarelor alegeri va avea procentele "prognozate" - 6% - ne-a raspuns tot Dan Voiculescu: "In aceasta situatie, vom ataca alegerile in cadrul unei aliante". Orice fuziune este exclusa in viziunea conservatorilor, Voiculescu mentionind ca a respins "avansurile" facute de unii lideri liberali.

In ceea ce priveste intentiile PC de a se alia cu un alt partid politic la viitoarele alegeri, Voiculescu a evitat sa faca vreo nominalizare, dar un lucru - cel putin la ora actuala - este sigur: PSD nu intentioneaza sa se mai incurce inca o data cu conservatorii. Ar ramine doua posibilitati pentru PC: alianta fie cu PD (putin probabila), fie cu PNL. Surse din PNL sustin ca exista un curent in PNL care ar agrea constituirea unei federatii intre PNL si PC.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.