Afla cat au cheltuit deputatii in 2010 pe cazare si convorbiri telefonice, timp in care romanii aveau de-a face cu cel mai greu an din ultimele 2 decenii.
Cei mai multi bani s-au dus pe cazarea deputatilor, in jur de 1.500.000 de lei in fiecare luna. Numai pentru cazarea a 100 de deputati intr-un complex rezidential de lux s-au dus peste 2,2 milioane de euro, transmite Realitatea.

Bani multi au fost cheltuiti si cu convorbirile telefonice. Din ianuarie pana in luna octombrie, deputatii au vorbit la telefon de peste 307.000 de lei. Spre exemplu, in luna martie, recordul la cele mai mari facturi telefonice il detine deputatul liberal Relu Fenechiu care a vorbit la telefon de peste 1.100 de lei. Il urmeaza social democratul Valeriu Zgonea si democrat liberalul Costica Canacheu.

In total, in primele zece luni ale anului, deputatii au cheltuit cu transportul, cazarea si telefoanele aproape 20 de milioane de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.