Victor Ponta si Crin Antonescu au anuntat ca PSD si PNL se retrag astazi de la lucrarile Parlamentului, in timp ce Emil Boc a anuntat ca decizia va luata de catre plen, dupa ce electricianul TVR Adrian Sobarul s-a aruncat de unul dintre balcoanele Parlamentului.

"In fata unei asemenea situatii cu totul si cu totul exceptionale noi cei de la PSD nu credem ca mai putem continua aceasta sedinta, si dezbaterea la aceasta motiune, ar fi un gest ultim de sfidare fata si de cel care a facut acel gest si de multi altii care asteapta acasa. Care va fi solutia juridica o sa o gaseasca cei de la putere, noi nu mai participam la asa ceva", a spus Ponta, transmite Realitatea.

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, joi, ca parlamentarii PNL nu mai pot continua dezbaterile ce erau programate pentru motiunea de cenzura, adaugand ca gestul barbatului arata ca gradul de suportabilitate a fost depasit si ca Guvernul ar trebui sa-si retraga Legea salarizarii.

"Am asistat la un moment, poate cel mai greu (...) Nu cred ca mai putem sa continum dezbaterile. Parlamentarii PNL nu mai continua aceste sedinte si aceasta dezbatere, cred ca acest semnal arata gradul de suporabilitate care a fost depasit, care e raspunsul la adresa acestui Guvern si poate macar in fata acestei imprejurari Guvernul va intelege ce face impotriva romanilor", a declarat Antonescu.
Tragedie in Parlament: Un barbat s-a aruncat de la balcon

  • Niciun parlamentar nu a votat motiunea

Niciun parlamentar nu a votat la motiunea de cenzura, dupa incidentul din Parlament, a precizat liderul grupului PDL Mircea Toader.

El a spus ca parlamentarii PDL si ai coalitiei au fost prezenti in sala, dar nu au votat.

In sala au fost prezenti 246 de parlamentari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.