Parlamentul a respins luni prima motiune de cenzura depusa pe legile salarizarii. In favoarea motiunii "Legea privind salarizarea in anul 2011- ultima �teapa� trasa romanilor de guvernarea Basescu-Udrea-Boc" au votat mai putin de 236 de parlamentari, numarul minim pentru ca Executivul sa pice.

Premierul Emil Boc se pregateste de o noua motiune de cenzura. A opta de cand se afla la Palatul Victoria. In toamna lui 2009, Guvernul Boc a picat o data, insa premierul nu a plecat niciodata de la Guvern, fiind reinvestit in functie dupa recastigarea alegerilor prezidentiale de catre Traian Basescu, transmite Realitatea.

Cu doar doua zile inainte de Craciun, Guvernul Boc mai are de trecut un hop. Astazi se dezbate si se voteaza cea de-a doua motiune de cenzura depusa de Opozitie pe legile salarizarii.

  • Boc nu are emotii

Premierul Emil Boc a declarat, joi, inaintea votului privind motiunea de cenzura in cazul legii-cadru a salarizarii, ca nu are emotii pentru rezultatul acestui vot, dar ca decizia finala in privinta adoptarii legii apartine Parlamentului.

"Nu am avut niciodata (emotii-n.r.). Eu nu am emotii, dar Parlamentul are decizia", a spus Boc, citat de MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.