Parlamentarii au adoptat bugetul de stat pe anul 2011, cu 207 voturi "pentru", 143 "impotriva" si nicio abtinere.

Presedintele de sedinta, Ioan Oltean, a cerut parlamentarilor sa isi exprime votul in legatura cu bugetul de stat pe 2011, iar deputatii si senatorii au votat prin ridicarea mainilor.

Plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor a finalizat, miercuri seara, dezbaterea si adoptarea articolelor si anexelor proiectului legii bugetului de stat pe anul 2011, transmite MEDIAFAX.

Dezbaterile in plenul reunit al Parlamentului asupra proiectului legii bugetului de stat pe 2011 au inceput luni.

Parlamentarii au adoptat, luni seara, pe articole, textul Legii bugetului de stat pe 2011, iar in urmatoarele zile au dezbatut anexa ordonatorilor de credite.

  • PNL ataca bugetul la CCR

PNL va ataca la Curtea Constitutionala, joi, legea bugetului de stat pe 2011, a anuntat, miercuri, in plenul reunit, liberalul Eugen Nicolaescu.

"Vom contesta la Curtea Constitutionala aceasta lege, avand multe elemente neconstitutionale. Nu va bucurati, ca s-ar putea ca la nivelul CC chiar sa se declare neconstitutional acest buget", a spus Nicolaescu in plen.

El a explicat motivele pentru care PNL considera ca bugetul adoptat este "anormal".

"Este normal ca intr-o tara normala sa existe un buget normal. Numai ca, din pacate, bugetul pe care majoritatea parlamentara l-a votat astazi este un buget anormal. Pentru ca este un buget care nu face nimic bine pentru aceasta tara, este un buget care nu face nimic bine pentru mediul de afaceri, este un buget care nu creeaza locuri de munca, care nu va asigura crestere economica, care nu va asigura cresterea nivelului de trai a populatiei", a spus Nicolaescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.