Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, la Craiova, ca este pentru prima data cand amendamentele la Legea bugetului sunt respinse "doar pentru ca au fost propuse de opozitie", apreciind ca bugetul care va fi aprobat in Parlament nu este al Romaniei, ci "al PDL si al doamnei Udrea".

Presedintele PSD, Victor Ponta, a spus ca dezbaterile pe Legea bugetului de stat confirma ca intre opozitie si putere "nu exista niciun fel de dialog in interes national", transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Am incercat si ieri (n.r - marti), si alataieri sa ii convingem pe cei de la putere ca o parte din amendamentele noastre nu sunt neaparat amendamente social-democrate sau liberale, ci sunt amendamente corecte, ce tin de interesul tarii. Din pacate, ceea ce se intampla la legea bugetului de stat ne confirma ca nu poate exista niciun fel de dialog in interes national", a declarat Victor Ponta.

Liderul social-democrat a precizat ca, pe actualul proiect de buget, primariile din Romania vor fi aduse "aproape de faliment".

"Noi avem amendamente vizavi de finante, vizavi de administratiile locale, care in 2011, pe bugetul actual vor fi aduse aproape in faliment. Nu am gasit niciun fel de intelegere. E foarte clar ca nimeni din Guvern sau din majoritate nu poate nici sa gandeasca, nici sa ia vreo decizie", a mai spus Ponta.

Presedintele PSD considera ca bugetul de stat, care va fi adoptata "in cateva zile", nu este al Romaniei, ci al partidului de guvernamant, PDL, si al "doamnei Udrea".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.