Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat ca poate fi "o solutie buna" pentru partid ca Monica Iacob-Ridzi sa demisioneze.

"Poate fi o solutie, Monica Iacob-Ridzi sa aleaga sa demisioneze si sa puna astfel stop speculatiilor care se fac pe seama acestui dosar si comparatiilor care se fac intre ea si cazul Adrian Nastase, spre exemplu. Si poate fi o solutie buna si pentru partid, pentru ca, iarasi, a dat nastere la tot felul de critici la adresa partidului", a declarat Elena Udrea, sambata, intr-un interviu pentru "Gandul".

In schimb, ea a respins categoric dorinta Monicai Macovei de excludere automata din partid a oricarui pedelist "beneficiar" al vreunei suspiciuni de coruptie, mai noteaza cotidianul citat.

"Pai, atunci as da exemplul suspiciunii care s-a creat chiar legat de doamna Macovei cand era ministru al Justitiei, aceea privind casa parintilor ei. Un lucru clar nedrept fata de doamna Macovei, pentru ca eu nu cred ca dansa avea vreo implicatie, dar speculatiile s-au facut, suspiciunile, sa zicem, existau", a argumentat Elena Udrea, conform MEDIAFAX.

Ea a adaugat insa ca "in niciun caz" nu spune ca Monica Macovei ar fi trebuit data afara din partid din cauza asta, "pentru ca, intr-o era in care oricine poate sa spuna orice despre oricine in spatiul public", crede ca este mult ca la orice suspiciune sa fie dat automat cineva afara din partid,
scrie Realitatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.