Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, raspunzand unei intrebari, ca la conducerea PDL ar putea candida si Ali-Baba, PDL nemaifiind un partid, ci "un grup mafiot".

Intrebat ce parere are despre afirmatia lui Traian Basescu potrivit careia Emil Boc ar trebui sa candideze la presedintia PDL, Victor Ponta a raspuns: "Cred ca la conducerea PDL poate sa candideze si Ali-Baba, va fi la fel de eficient ca si Emil Boc. Ce, PDL mai este partid? Este un grup mafiot care vrea sa fure din Romania cat mai mult si apoi sa plece. Nu exista PDL. (...) Problema este ca noi toti trebuie sa platim miliardele de euro furate de Boc, Ridzi, Udrea".

Presedintele Traian Basescu a declarat, intr-un interviu acordat Hotnews-RFI, ca nu-l vede pe Emil Boc pierzand alegerile in interiorul PDL, el exprimandu-si speranta ca acesta va candida din nou la sefia partidului, transmite MEDIAFAX.

"Va fi o decizie a PDL daca mai mentine suprapunerea intre calitatea de presedinte al PDL si functia de prim-ministru. In acelasi timp, daca vreti sa fiu foarte sincer, eu nu-l vad pe Emil Boc pierzand alegerile in interiorul PDL, daca va candida. Si eu sper ca va candida. (...) Parlamentarii PDL ar trebui sa se uite la solutii alternative pe care le au. Au? Dupa parerea mea, Emil Boc va putea sa candideze. Sau va fi necesar sa candideze. Dar va fi optiunea lui. Eu imi spun o parere", a declarat Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.