Premierul Emil Boc a declarat, joi, dupa prezentarea in Parlament a motiunii de cenzura la legea salarizarii pe 2011, ca opozitia are o singura menire: sa critice si sa promita lucruri care nu pot fi realizate si a aratat ca Guvernul si-a asumat responsabilitatea de a face exact ceea ce se poate.

"Opozitia are o singura menire: sa critice si sa promita lucruri care nu pot fi realizate. Ei promit, ca nu-i doare gura, promit marea cu sarea, in realitate motiunea are un profund caracter demagogic, populist si care preia o veche meteahna de guvernare PSD-PNL din anul 2008 cand au dus tara pe marginea prapastiei", a apreciat Boc.

El a mai spus ca opozitia promite lucruri fara acoperire pe care Romania nu si le putea permite astazi, transmite MEDIAFAX.

"Acest guvern si-a asumat responsabilitatea de a spune lucrurilor pe nume si de a face exact ce se poate: de a oferi bugetarilor salariile care se pot plati, si nu salarii iluzorii. Ceea ce tara isi poate permite pentru 2011 pentru 1.200.000 de bugetari este sa avem o crestere cu 15% a salariilor care se platesc astazi. Asta poate tara in acest moment", a adaugat prim-ministrul.

El a mai spus ca spera ca motiunea de cenzura sa fie respinsa si legea salarizarii sa intre in vigoare de la 1 ianuarie 2011.

Motiunea de cenzura intitulata "Legea privind salarizarea in anul 2011- ultima teapa trasa romanilor de Guvernul Basescu-Udrea-Boc" a fost prezentata, joi, in plenul Parlamentului, in prezenta premierului Emil Boc, urmand sa fie dezbatuta luni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.