Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la RRA, ca nu mai cunoaste PDL, ca multi dintre democrat-liberali nu erau in partid cand era el presedinte si ca multi dintre acestia nu au respectul cuvenit pentru seful de partid.

"Eu nu mai cunosc acest partid (PDL - n.r.). De asemenea, cand ii vad pe analistii patriei ca, la orice observatie pe care o fac, orice spun, «Basescu a dat o instructiune prin televizor», este o copilarie", a declarat Traian Basescu.

El a adaugat ca nu face altceva fata de ceea ce facea si in mandatul trecut, respectiv sa-si manifeste public pozitiile atunci cand ele sunt in contradictie cu ale majoritatii sau cand exista riscul ca majoritatea sa aiba o actiune pe care el nu o considera oportuna, transmite MEDIAFAX.

"Nu intotdeauna eu am dreptate, nu intotdeauna mesajul meu este un mesaj de care ei au chef sau interes sau li se pare ca este mesajul sau pozitia corecta. Nu avem demult o relatie de... Multi dintre ei nu erau in partid cand eram eu presedinte. (...) Nu mai au, sa zicem, respectul cuvenit sefului de partid. Pentru multi dintre ei eu n-am fost sef de partid. Au venit in partid dupa deschiderea larga a partidului", a mai spus presedintele Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.