Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la RRA, ca obiectivul opozitiei este intrarea Romaniei in derapaj, pentru ca sunt foarte multi oameni de afaceri care se afla in spatele liderilor acestor partide si care vor sa-si refaca averile afectate de criza economica.

"Azi se confirma ceea ce intuiam. Obiectivul opozitiei e intrarea Romaniei in derapaj", a declarat Traian Basescu.

El s-a referit la intentia PNL si PSD de a depune doua motiuni de cenzura, mentionand ca este vorba de un demers "perfect democratic". Basescu a precizat insa ca, potrivit calendarului dezbaterilor acestora, se va ajunge la amanarea promulgarii celor doua legi, cea a salarizarii personalului bugetar si cea a bugetului de stat pe 2011, transmite MEDIAFAX.

De asemenea, seful statului a apreciat ca in spatele liderilor opozitiei se afla "foarte multi oameni de afaceri, de gen Voiculescu si Vantu", care pot sa-si refaca averile macinate in perioada de criza.

"E o batalie surda de impingere a Romaniei in derapaj", a mai spus Basescu.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat, miercuri, ca opozitia va depune doua motiuni de cenzura, respectiv una pe legea salarizarii pe 2011 si cealalata pe legea-cadru a salarizarii unitare.

Vicepresedintele Camerei Ioan Oltean (PDL) a declarat, miercuri, ca, si in cazul in care opozitia va depune in zile diferite cele doua motiuni de cenzura la legile salarizarii, acestea vor fi dezbatute tot luni de Parlament, pentru a nu modifica dezbaterile la bugetul de stat pe anul 2011.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.