Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, pentru "Gandul", ca "iesirea" lui Mircea Geoana este "impardonabila", opinand ca "nu avea niciun rost" ca, la un an de la episodul din timpul campaniei prezidentiale din 2009, acesta sa-l atace pe Victor Ponta.

El a apreciat totodata ca, in ceea ce priveste o eventuala suspendare a lui Geoana din partid, "este de analizat serios", scrie MEDIAFAX.

"Iesirea lui Mircea Geoana este impardonabila. Nu avea niciun rost, acum, la un an de zile, sa-l atace pe Victor Ponta. In ceea ce priveste suspendarea lui, e de analizat serios, de vorbit, nu-mi dau seama in acest moment daca este necesara suspendarea lui", a spus Iliescu.

Presedintele de onoare a spus ca nu merge la reuniunea informala a BPN al PSD, pentru ca are o intalnire cu revolutionarii.

Iliescu a precizat ca aceasta reuniune nu a fost programata pentru Geoana, ea fiind initiata inainte de iesirea acestuia pe blog.


Conducerea PSD a convocat, pentru miercuri, initial la Sinaia, o sedinta restransa a Biroului Permanent, la care nu au fost chemati toti vicepresedintii, surse din partid declarand pentru MEDIAFAX ca se va incerca conturarea unei curent de opinie pentru suspendarea lui Mircea Geoana din partid.

Locul intalnirii membrilor BPN convocati la aceasta reuniune a fost modificat in cursul zilei de miercuri, astfel ca acestia au fost chemati la Romanesti.

Fostul presedinte al PSD Mircea Geoana a sustinut, intr-o declaratie filmata si postata, luni, pe blogul personal, ca a fost sfatuit de Victor Ponta, la dezbaterea avuta cu Traian Basescu inaintea ultimului tur al prezidentialelor din 2009, sa spuna ca a fost acasa, la nevasta, in cazul unei intrebari despre vizita facuta la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.