Deputatii au adoptat, marti, cu 165 de voturi "pentru", 5 voturi "impotriva" si 7 abtineri, proiectul de buget al acestui for legislativ pe anul 2011, care se ridica la aproximativ 220 de milioane de lei.

Decizia a fost luata dupa ce PSD s-a retras de la lucrari, social-democratii fiind nemultumiti de modul in care a fost adoptata Legea pensiilor, relateaza MEDIAFAX.

La inceputul saptamanii trecute, Biroul permanent a aprobat cu unanimitate de voturi, in absenta opozitiei, bugetul Camerei pentru anul 2011, care se ridica la 219.473.000 de lei, fiind cu 3% mai mare in cifre absolute fata de anul acesta, potrivit chestorului Camerei Gheorghe Albu (PDL).

Comisia de buget a dat avizat favorabil, fara amendamente, proiectului de buget al Camerei pe anul 2011, in forma convenita de reprezentantii puterii.

In proiectul de buget pe anul 2011 nu sunt incluse sume pentru premii, prime de vacanta si achizitionarea de autoturisme, iar fondurile pentru posta, telecomunicatii, telefoane, internet au scazut sub 96%, in timp ce cele pentru deplasari interne la 90% si fondul de protocol la 94%
.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.