Presedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat, luni, la inceputul sedintei BPN, ca decizia Guvernului de a mentine la doi ani perioada de acordare a indemnizatiei de crestere a copilului a fost luata sub "amenintarea" intregii societati.

Ponta a felicitat partidele de opozitie, presa si opinia publica si a afirmat ca guvernul ar fi dorit sa modifice regimul privind cresterea copilului si sa dea "inca o lovitura viitorului Romaniei".

"E o raza de speranta in aceasta situatie politica in care totul se impune cu forta, faptul ca un efort conjugat a avut acest rezultat si speram ca nu doar acum, sub aceasta amenintare a intregii societati, Boc si cu Basescu au dat inapoi", a mai declarat Ponta, transmite MEDIAFAX.

Concediul maternal ramane de doi ani?

Liderii coalitiei au convenit, duminica seara, ca perioada de acordare a indemnizatiei pentru cresterea copilului sa fie mentinuta la doi ani. Discutia finala urma sa aiba loc luni dimineata, cand va fi stabilit si noul cuantum al indemnizatiei, conform unor surse din coalitie.

Presedintele Traian Basescu a fost prezent, luni dinineata, la Palatul Victoria, unde liderii coalitiei s-au reunit in sedinta pentru a discuta inclusiv despre varianta finala a indemnizatiei de crestere a copilului si proiectul de buget pe anul viitor, au declarat agentiei MEDIAFAX surse oficiale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.