Vicepresedintele PDL Ioan Oltean a declarat ca opozitia si mass-media ii verifica rezistenta psihica premierului Emil Boc, iar acesta rezista pentru ca PDL este alaturi de el.

Oltean a declarat, la Consiliul de Coordonare Judetean al PDL Cluj, ca nu este fan al lui Boc, ci al calitatilor acestuia.

"Nu as putea spune ca sunt fan al lui Emil Boc, dar sunt un fan al calitatilor lui Emil Boc, inteligentei, perseverentei, consecventei si curajului lui Emil Boc, al rezistentei fizice si psihice ale lui Emil Boc. Ne amintim cum i s-a verificat premierului rezistenta fizica, si cei care i-au verificat-o au uitat ca ceea ce nu te omoara, te intareste. Acel lucru l-a intarit pe Emil Boc. Astazi, opozitia si mass-media ii verifica rezistenta psihica. Si o are. Constatam cu totii ca rezista, si rezista pentru ca noi, PDL, suntem alaturi de el, si asta este cel mai important ", a spus Oltean, citat de MEDIAFAX.

Oltean a precizat ca PDL nu s-a dezis nicio clipa de reformele intreprinse de premierul Emil Boc in tara, asa cum nici clujenii nu s-au dezis de fostul lor primar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.