Presedintele PDL Bucuresti, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a declara ca femeile din PDL muncesc cot la cot cu barbatii, iar pentru ele nu conteaza inaltimea tocului, ci cat si ce muncesc.

"A fi ministru in Guvernul Boc inseamna sa muncesti. Sa te gandesti in fiecare ceas ce sa faci in ministerul tau sa rezolvi problemele. Problemele mari pe care in timp de criza aceasta tara le are. (…) As spune, si cu siguranta ca doamnele din PDL sunt de acord, ca astazi, pentru o femeie din PDL, ministru sau nu, nu conteaza cat de inalt ti-e tocul, important este cat si ce muncesti. Femeile din PDL muncesc cot la cot cu barbatii partidului", a spus Elena Udrea, transmite MEDIAFAX.

Ministrul Dezvoltarii Regionale a participat, sambata, alaturi de premierul Emil Boc si alti ministri, la Consiliul de Coordonare al PDL Cluj, in cadrul caruia se alege noua conducere a filialei. Pentru functia de presedinte al PDL Cluj candideaza doar deputatul Daniel Buda, care detine aceasta functie din anul 2006.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.