Vicepresedintele PDL, Cezar Preda, a anuntat ca intentioneaza sa depuna o initiativa legislativa care sa prevada interzicerea accesului minorilor in baruri, restaurante si discoteci, dupa ora 21.00, de luni pana joi.

Cezar Preda a spus ca intentioneaza sa depuna acest proiect in luna ianuarie, iar acesta ii va viza pe adolescentii cu varsta sub 18 ani.

"In luna ianuarie voi depune o initiativa legislativa in Parlament care sa prevada ca de luni pana joi dupa ora 21.00 este interzis accesul minorilor in orice local de alimentatie publica, bar, restaurant, cluburi, discoteci. Copiii trebuie sa stea sa invete si trebuie sa le facem legi care sa-i protejeze”, a spus Preda, transmite MEDIAFAX.

El a afirmat ca sanctiunea in cazul celor care vor incalca legea va fi retragerea autorizatiei de functionare.

"Nu e permis sa devenim o tara in care in tot cursul saptamanii gasim minori care sunt pana dimineata in localuri. Vineri, sambata, duminica e relaxare, dar pana joi eu asa consider ca trebuie sa facem. Consider ca orice om care are copii isi doreste sa-i fie protejat copilul si sa nu-l aiba dupa ora 21.00 in alte locuri decat acasa, unde sa se odihneasca pentru cursuri", a adaugat Preda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.