Purtatorul de cuvant al PSD, Radu Moldovan, considera ca ministrul Muncii, Ioan Botis, nu va avea "viata lunga" in fruntea acestui minister, ceea ce ar fi in favoarea sa, fiindca deja il concureaza pe Mihai Seitan, despre care s-a spus ca a fost "cel mai slab ministru al Muncii".

Radu Moldovan a facut aceste declaratii, vineri, intr-o conferinta de presa, in care a comentat masura pe care intentioneaza sa o ia Guvernul, la propunerea ministrului Muncii, privind reducerea concediului maternal de la doi ani la unul si modificarea indemnizatiei pentru cresterea copilului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Nu-i dau viata lunga la Ministerul Muncii lui Ioan Botis si ar fi in avantajul lui, ca altfel va intra in istorie si-l va bate pe Seitan. E la concurenta mare sa treaca peste cel mai prost ministru al Muncii. Sunt curios daca pleaca Botis primul sau Ialomitianu, dar unul dintre ei pleaca primul", a declarat Moldovan.

Intrebat cum crede ca va parasi Ioan Botis portofoliul Muncii, daca va fi demis de partid sau isi va depune demisia, Moldovan a declarat ca este evident ca PDL il sustine in acest moment.

"PDL in mod cert il va sustine pe Ioan Botis. Eu iau de buna declaratia lui Cristian Boureanu care a spus, dupa Biroul Permanent al PDL, ca BPN a decis sa sprijine initiativa ministrului Botis. Lasati-ma cu pacalelile cu Sulfina Barbu si Raluca Turcan. Incearca si ele sa mai spuna ceva. Trebuia sa influenteze decizia in PDL, nu sa ne spuna. PDL nu ezita acum", a spus Moldovan.

El s-a aratat convins ca singura preoblema pe care o are PDL este sa convinga UDMR si UNPR sa sustina masura propusa de Ioan Botis.

"Mi-as dori ca UDMR si ceilalti, minoritatile, sa influenteze si sa nu se ia aceasta masura, dar nu o vor face", a spus el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.