Purtatorul de cuvant al PSD, Radu Moldovan, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca "este inadmisibil ce face PDL", partid care, in opinia sa, "ar trebui sa dispara de pe fata pamantului�.

Radu Moldovan a facut aceste declaratii referindu-se la ultimele informatii date publicitatii de Institutul National de Statistica, potrivit carora economia Romaniei a scazut cu doi la suta in 2010.

"O veste proasta ne-a dat Institutul de Statistica, si anume aceea ca economia Romaniei a scazut cu doi la suta in 2010. PDL continua sa minta, impreuna cu Emil Boc, Traian Basescu si toti acolitii lor, ca am iesit din criza, ca ce a fost greu a trecut si urmeaza binele. Domnul Boc mai inaugureaza cate un petec de autostrada care nu are nici intrare, nici iesire. E efectiv ridicol ce se intampla", a declarat Emil Radu Moldovan.

Deputatul PSD a atras atentia asupra deplasarilor pe care le fac membrii Cabinetului Boc in diverse zone din tara pentru a participa la alegeri in organizatiile PDL.

"Nu mai vorbesc de circulatul in haita, cum s-a intamplat si la Bistrita (sambata trecuta, cand a avut loc Consiliul de Coordonare Judetean al PDL Bistrita-Nasaud - n.r), cu masini si girofaruri cu care blocheaza circulatia, excursii pe bani publici pentru a se sustine hotii intre ei. Daca asistam la manifestatile lor, la ei totul e roz, totul e bine, trebuie sa fie uniti la furt in continuare. Este inadmisibil ce face acest partid, care ar trebui sa dispara de pe fata pamantului", a declarat Moldovan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.