Presedintele PSD, Victor Ponta, a transmis o scrisoare catre presedintele PNL, Crin Antonescu, si catre Daniel Constantin, liderul PC, in care propune crearea unui buget alternativ de catre opozitie.

"Este obligatia noastra, ca partide de opozitie, nu doar sa aducem amendamente si critici la proiectul propus de catre actuala putere, dar sa si conturam o oferta alternativa. Romanii trebuie sa stie ca, imediat dupa ce vom da jos actualul guvern, avem de a doua zi solutii pentru a guverna si pentru a scoate tara din criza, pe actualii indicatori conveniti cu FMI, Banca Mondiala si Uniunea Europeana", scrie Ponta celorlalti doi lideri ai opozitiei, transmite Realitatea.

Ponta crede ca un astfel de document ar fi "dovada seriozitatii" opozitiei si o baza de discutii cu UDMR si minoritatile pentru o actiune comuna in Parlament.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.