Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca intre PSD si Traian Basescu si PDL nu va mai fi nicio cale de impacare, precizand ca PSD este deschis unei colaborari cu PNL.

"Si in campania electorala si in viitorul Guvern eu ma bazez pe PSD si pe PSD-isti. Va rog sa mergem pe drumul nostru, sa fim consecventi si sa spunem ca intre noi si Traian Basescu si PDL nu va mai fi nicio cale de impacare. 2008 a fost o lectie de care am avut nevoie. Am crezut ca Basescu nu o sa ne minta si pe noi. S-a vazut ca nu a fost asa. Orice fel de proiect corect pentru Romania nu se poate face cu oameni care ne-au mintit, inselat, furat. Adversarul nostru este PDL", a declarat Ponta la Conferinta Judeteana de alegeri a PSD Satu Mare, la care participa aproximativ 500 de delegati si invitati, transmite MEDIAFAX.

Acesta a facut un apel la social-democratii satmareni sa nu faca "un pact cu diavolul pentru ca ii va costa mult mai mult dupa".

"Pentru primarii nostri si specialistii nostri exista un singur moment corect si bun: guvernarea. Un pact cu diavolul va va costa mult mai mult dupa. Cred ca il putem da jos pe Boc pana in 2012 si putem veni la guvernare", a afirmat liderul PSD.

Dragnea vrea "musai" alianta PSD-PNL

Acesta a mentionat ca PSD este deschis unei colaborari cu PNL.

"Am spus cu PDL - nu, cu PNL - da, cu UDMR - nu stiu. PNL este un partid de dreapta, mai mic, mai orgolios. Am lasat la fiecare o usa deschisa. Va rog sa nu raspundeti celor care incearca sa transfere batalia in opozitie", a afirmat Ponta

Acesta a precizat ca nu va raspunde la atacurile care vin din partea PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.