Practica judiciara actuala arata ca judecatorii nu dau doi bani pe concepte ca onoare, demnitate si imagine, drepturi fundamentale ale omului garantate de Constitutie, a declarat marti ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, in contextul pierderii procesului cu senatorul social-democrat Olguta Vasilescu.

Potrivit acesteia, "s-a ajuns in situatia in care oricine poate afirma orice minciuna despre altcineva, si lucrul acesta sa fie considerat firesc, lipsit de importanta, justificat cu argumente de genul 'se cearta intre ei'".

Judecatoria Sectorului 5 a dat marti castig de cauza senatorului PSD Olguta Vasilescu, in procesul in care ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, a dat-o in judecata pe aceasta, pentru afirmatiile facute in legatura cu arestarea primarului democrat liberal al Craiovei, Antonie Solomon, transmite Agerpres.

Decizia poate fi atacata cu recurs la Tribunalul Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.