Ministrul Muncii, Ioan Botis, a declarat sambata la Bistrita ca Executivul "poate trasa linii generale, dar cei interesati sa isi schimbe viata in bine trebuie sa fie cetatenii", pentru ca "Guvernul nu ofera fericire", ea trebuie cautata in munca.

"Daca o sa-l intrebati pe ministrul Finantelor ce sunt in Guvernul Romaniei, o sa va spuna ca sunt fiul risipitor. Astazi, intr-un fel sau altul, are dreptate si vom avea mult de lucru pentru a corecta ceea ce astazi se intampla in zona sociala. E o misiune extrem de grea, prin care trebuie sa le explic oamenilor ca trebuie sa ne valorizam munca, ca trebuie sa credem in oamenii care sunt prezenti in fiecare dimineata, se duc si muncesc si dau plus valoare si trebuie sa explic ca astazi economia Romaniei poate oferi celor care sunt in nevoie o anumita plata", a declarat Botis, relateaza MEDIAFAX.

Acesta a adaugat ca va face acest lucru permanent, dar vrea ca lumea sa inteleaga ca fundamentul esential pentru o societate civilizata este constituit din munca pe care zi de zi oamenii trebuie sa o depuna.

"Guvernul poate trasa linii generale, dar cei interesati sa isi schimbe viata in bine trebuie sa fie cetatenii. Noi venim si punem matricea peste Romania si spunem ca, in aceasta matrice, cautati solutiile cele mai bune pentru a va crea conditii tot mai bune de trai. Guvernul nu ofera fericire. Cautati fericirea in munca dumneavoastra si mai ales in perspectivele pe care le creati acestei tari. Ramanem si maine si pomaine in aceasta tara. Nimeni nu o sa vina sa ne spuna ca ne da ceva sa stam acasa si sa nu muncim. Tara aceasta nu are nevoie nici maine, nici poimaine de comunism si socialism. Are nevoie de oameni asa cum sunt. Aveti rabdare, munciti si o sa treaca si perioada grea"
, a conchis Botis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.