Ambasadorul Frantei la Bucuresti le-a propus membrilor Sectiei Locale a Societatii de Intrajutorare a Membrilor Legiunii de Onoare sa se gandeasca la actiuni in favoarea categoriilor vulnerabile, mentionand ca pentru multi romani viata este foarte grea, iar conditiile de trai s-au degradat.

"Astazi, pentru multi romani viata este foarte grea si as spune ca pentru multi conditiile de trai s-au degradat. In acest context, intrajutorarea este mai mult ca oricand indispensabila, iar initiativele private sunt decisive pentru a permite societatii sa faca mai bine fata", a spus ambasadorul Henri Paul, in discursul rostit la prima aniversare a Sectiei Locale a Societatii de Intrajutoare a Membrilor Legiunii de Onoare, relateaza MEDIAFAX.

  • Romania, o tara care sufera

Ambasadorul a anuntat ca are in vedere actiuni ce vizeaza domeniul sanatatii, "in care autoritatile publice de aici nu pot face fata singure si pentru care actiuni specializate directionate spre categoriile de public cele mai fragile pot avea efect imediat in ceea ce priveste imbunatatirea conditiilor de viata".
"Ma gandesc apoi la formarea tinerilor - formarea profesionala, dar si cea civica - pentru care ajutorul, la momentul potrivit, poate schimba cursul existentei", a adaugat Henri Paul.

In opinia sa, este de dorit ca Sectia Locala a Societatii Membrilor Legiunii de Onoare din Romania sa aiba initiative fata de cele mai defavorizate categorii . "Eu cred ca in aceasta tara, care astazi este o tara care sufera, astfel de initiative sunt binevenite", a mai spus Henri Paul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.