Liderul grupului PSD din Camera Deputatilor, Mircea Dusa, a declarat, miercuri, la iesirea din sediul Parchetului ICCJ, ca a sustinut in fata procurorilor argumentele din sesizarea depusa de PSD+PC impotriva presedintelui Camerei, Roberta Anastase, si a secretarului Sever Voinescu.

Mircea Dusa a stat la Parchetul instantei supreme aproximativ 30 de minute, la iesire spunand ca a fost citat in calitate de lider al grupului PSD+PC care a depus sesizarea la Parchetul instantei supreme, scrie MEDIAFAX.

El a precizat ca procurorul va cere, probabil, si alte probe si va mai cita alti parlamentari.

Liderul grupului PSD din Camera Deputatilor, Mircea Dusa, s-a prezentat, miercuri, la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ), in legatura cu plangerea facuta de social-democrati la adresa presedintelui Camerei Deputatilor privind fraudarea votului pe Legea pensiilor.


PSD anunta, in 21 septembrie, ca a depus la Parchetul ICCJ o plangere penala in cazul presedintelui Camerei, Roberta Anastase
, si a secretarului Sever Voinescu, pentru abuz in serviciu, fals intelectual si fals in declaratii publice.

Purtatorul de cuvant al PSD, Radu Moldovan, spunea atunci ca social-democratii considera ca Anastase si Voinescu trebuie sa plateasca in justitie pentru ceea ce au facut la dezbaterea Legii pensiilor, incercand sa o treaca "furand votul".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.