Deputatii PNL si PSD au parasit si marti lucrarile Camerei, in semn de protest fata de faptul ca acestea sunt conduse de catre presedintele acestui for legislativ, Roberta Anastase.

Atat reprezentantii PSD, cat si cei ai PNL au precizat in plen ca isi mentin solicitarea privind demisia presedintelui Camerei Deputatilor in urma votului dat la Legea pensiilor in urma cu peste doua luni, scrie MEDIAFAX.

Deputatii PSD si PNL au facut aceste precizari dupa ce femeile deputat au impartit flori colegilor lor pentru a marca Ziua internationala pentru eliminarea violentei impotriva femeilor.

Opozitia boicoteaza lucrarile Camerei Deputatilor de peste doua luni de zile, respectiv de la votul pentru adoptarea Legii pensiilor, pentru care o acuza pe Roberta Anastase de frauda. Desi, la inceputul lunii noiembrie, liderii grupurilor parlamentare au avut o intalnire cu Roberta Anastase, convenind respectarea unor principii in activitatea parlamentara si modificarea Regulamentului Camerei, dupa cateva zile opozitia a refuzat sa mai negocieze cu presedintele acestui for legislativ, conditionand participarea la lucrari de demisia lui Anastase.

Nici apelul la acceptarea unui moratoriu pentru 30-45 de zile, facut de catre presedintele Traian Basescu in Parlament nu a dus la deblocarea activitatii Camerei Deputatilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.